نخستین و شناخته‌شده‌ترین مرکز دانشگاهی دولتی در سطح شهرستان نیشابور است. این دانشکده در سال 1378 ایجاد شد و اکنون پس از حدود بیست سال از تاریخ تاسیس آن، کماکان به عنوان مهمترین مرکز دانشگاهی متولی آموزش هنر در شرق کشور ایفای نقش می کند. دانشکده هنر مفتخر است که برای کلیه دانشجویان خود مجموعه‌ای از مهارت‌های هنری-فنی و دانش نظری لازم برای طی دوره‌های آموزشی ارایه نماید. تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشکده هنر، عمدتاً شامل شرکت در کارگاههای آموزشی متنوع، انجام پروژه های هنری، شرکت در اردوهای متفاوت، و البته گذراندن آموزش نظری می باشد. دوره‌های تحصیلات تکمیلی که در این دانشکده ارایه می شود، بیشتر پیرو مبانی و مطالعات نظری در رشته‌های مرسوم دانشگاهی است و دانشجویان پس از نگارش پایان نامه به عنوان نمونه‌ای از یک پژوهش اصیل و مستقل دانش­آموخته می شوند.

فضای زیبا و دلنشین دانشکده هنر، شرایط مناسبی برای رشد و شکوفایی استعدادهای هنری دانشجویان فراهم آورده است. وجود کارگاههای آموزشی هنری، گالری مناسب، سالن آمفی تئاتر زیبا، سالن غذاخوری، وجود مرکز مشاوره‌ تحصیلی، و برگزاری دوره های آموزش آزاد در رشته های مختلف بخشی از امکانات موجود در این دانشکده میباشد.

دانشکده هنر ضمن ارایه آموزشهای اصیل و موثر به دانشجویان در گروه‌های مختلف آموزشی، در راستای سند توسعه راهبردی دانشگاه نیشابور، در صدد ارایه خدمات هنری-فرهنگی در سطح ملی می باشد. دانشکده هنر، در عین حال، در توسعه و پیشرفت علمی و فرهنگی منطقه  و شکوفایی توانمندی‌ها و استعدادهای هنری منطقه نیز ایفای نقش میکند.

ریاست دانشکده هنر را در حال حاضر جناب آقای دکتر حسینی برعهده دارند.

20180129 083302

20180129 083326