گروه آموزشی ارتباط تصویری

محراب اسدخانی

کارشناس ارشد پژوهش هنر

تلفن داخلی: 569

پست الکترونیکی : این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

صفحه شخصی : asadkhani.neyshabur.ac.ir

asadkhani

دکتر محمد درویشی

دکتری پژوهش هنر

مرتبه علمی: استاد یار

تلفن داخلی: 561

پست الکترونیکی :این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

صفحه شخصی :darvishi.neyshabur.ac.ir

Darvishi

مهدی درویشی

کارشناس ارشد ارتباط تصویری

تلفن داخلی: 562

پست الکترونیک :این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

صفحه شخصی :mdarvishi.neyshabur.ac.ir

mdarvishi

جعفر سلیم زاده

کارشناس ارشد پژوهش هنر

تلفن داخلی: 559

پست الکترونیک : این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

صفحه شخصی: salimzadeh.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی:تصویر سازی دینی،تصویر سازی کودک،تصویر سازی علمی و آموزشی

salimzadeh

مهدی درویشی

mdarvishi

درجه دانشگاهی:

کارشناسی ارشد ارتباط تصویری

سمت علمی:

مربی

صفحه خانگی:

mdarvishi.neyshabur.ac.ir

پست الکترونیک:

شماره تماس:

شماره داخلی:

562

در سال 1378 دانشکده هنرِ دانشگاه فردوسی-واحد نيشابور فعالیت خود را با پذیرش دانشجو در رشته ارتباط‌تصویری آغاز كرد. پس از آن، در سال 1388 با موافقت شورای گسترش آموزش عالی با انفكاك قطعی دانشکده هنر از دانشگاه فردوسی مشهد، این رشته در مجموعه دانشگاه نیشابور به فعالیت خود ادامه داد. هم اکنون، گروه ارتباط‌تصویری در 2 رشته کارشناسی ارتباط‌تصویری و عکاسی و 2 رشته کارشناسی‌ارشد تصویرسازی و ارتباط‌تصویری، با امکانات کارگاه‌های چاپ، عکاسی، طراحی، گرافیک و انیمیشن و با همکاری هفت عضو هیات‌علمی تمام وقت (با تخصص‌های مختلف ارتباط‌تصویری، تصویرسازی، پژوهش‌هنر، تایپوگرافی، تصویرمتحرک و عکاسی) دانشجو می‌پذیرد.

زیر مجموعه ها